Kwaliteit

Medewerkers

Samen met ons technologisch hoogstaand machinepark vormen onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers het hart van Wilvo. Verdeeld over twee locaties maken wij een sterke diversiteit aan klantspecifieke producten in kleine en grote series. Afhankelijk van de toepassing en branche kunnen dit zowel eenvoudige als complexe samengestelde producten zijn. Onze operators voor de pons- en lasermachines, kantbanken en lasrobot beschikken, net als onze (gecertificeerde) lassers (Mig/Mag en TIG), montage- en cleanroom medewerkers, over de juiste kwalificaties om volgens klanteis en -wens plaatwerk en klein constructiewerk te maken.

Een samenwerking met scholen in de regio zorgt voor de instroom van nieuwe krachten. Interne opleiding en externe trainingen zorgen voor het gewenste niveau. Wil je ook graag deel uitmaken van het team bij Wilvo kijk dan op onze vacaturepagina en stuur ons een mail met je gegevens.

Certificatie

Sinds 1995 is Wilvo door Lloyd’s gecertificeerd conform de ISO 9001 norm. Borging van onze processen is een vanzelfsprekendheid die ervoor zorgt.  Een kopie van ons ISO certificaat is hier te downloaden.

Twee MLT-ers (Middelbaar Lastechnieker, EWT) begeleiden onze gediplomeerde lassers en de kwaliteit van de lasprocessen.

Binnen onze werkwijze en met de bouw van onze beide locaties is ook goed gekeken naar milieu en de eisen zoals deze gesteld worden in de ISO 14001 norm. Voorbeelden hiervan zijn een strikte scheiding van onze afvalstromen, volledige recycling van onze metaalstromen en een continue focus op energie gebruik. Zo werken wij met een warmtewisselaar installatie en is onze 2de locatie voorzien van een aardwarmte installatie en zonnepanelen.

Controlemiddelen

Om de kwaliteit bij Wilvo te waarborgen heeft iedereen de beschikking over de juiste controle middelen. Een gecertificeerd kalibratiesysteem zorgt voor de periodieke beoordeling en vrijgave van onze meetmiddelen. Binnen onze zelfstandige kwaliteitsafdeling werken we met een hoogtemeter, een 3D coördinaten meetmachine en een Faro meetarm. Deze arm heeft een bereik van 3 meter en een nauwkeurigheid van 0,04mm en stelt ons in staat om zowel in de meetkamer, op de werkplek als op locatie nauwkeurige kwaliteitscontroles uit te voeren.

Projectbegeleiding

Wij zijn gewend om met een grote diversiteit aan producten en projecten te werken en zijn daardoor in staat om hierbij de juiste benaderingswijze in begeleiding te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een vrijblijvende offerte, het productietechnisch ontwerp en de maakbaarheid van uw product wilt bekijken of een oplossing zoekt voor een plaatwerk probleem : bij Wilvo is dit mogelijk. FMEA, COP, ESI zijn allemaal begrippen waar wij ervaring mee hebben. Maar ook als u snel voor een goede prijs uw producten ondergebracht wilt hebben dan kunnen wij dit verzorgen.

Procesbegeleiding

Door continu te blijven investeren in het machinepark en onze technische mogelijkheden zijn wij in staat om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Servicecontracten bij onze partners zorgen voor een hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en beschikbaarheid van onze productiemiddelen.

Klantreferenties

Bij Wilvo zijn we gewend om voor veel verschillende klanten in uiteenlopende branches te werken. Vaak zijn dit OEM’ers uit de halfgeleider-, transport-, electro-, logistieke-, voedingsmiddelen- of medische branche waar wij een langdurige relatie mee hebben. Regelmatig worden wij geaudit en wordt onze PPM performance gemeten.

img
img
img
img
img
img